Projecten

"Samen realiseren we totaalprojecten om van je huis een echt thuis te maken."

Meer en meer wordt aan ons gevraagd de sfeer te brengen zoals wij uitdragen in ons huis en onze winkels. Door te luisteren naar uw wensen en vervolgens onze ideeën over te brengen, realiseren wij totaalprojecten in Frans-landelijke & industrieel-landelijke stijl in combinatie met maatwerk, schilderwerk en inrichting. Alles wordt dusdanig op elkaar afgestemd dat stoffen, verf en houtsoorten een prachtig geheel vormen en gezelligheid een feit is. 

Terwijl Patrick zich ontfermt over het maatwerk van keukens, kasten, dressings en meubelen, zoekt Pascalle de mooiste landelijke items uit om uw woning samen met haar collega Luc van kop tot teen aan te kleden – inclusief verlichting, behang, meubelbeslag en zelfs groendecoratie. 

Samenwerking met professionele partners

Eén van onze professionele partners is Carien Huyskens van Pand 17 (www.pand17carien.nl). Zij schilderd vakkundig met kalkverf van Carte Colori. Rekening houdend met o.a. lichtinval, bestaande elementen, leefsituatie, maar vooral met uw wensen. Met haar onuitputtelijke enthousiasme, haar passie voor vorm en kleur, vooral de kunst en gevoel voor combineren, komt ze steeds weer met verrassende oplossingen.

Zo realiseren we samen totaalprojecten om van je huis een echt thuis te maken.

impressie

T +32 89 85 75 02  |  GSM +31 6 1548 7673